Sarjakuvatorstai! Pauli Kallio ja Ville Pirinen esiintyvät Turun Sarjakuvakaupassa 17.2.2011 klo 17 alkaen. Tietäjien kokous – Tietokilpailu Asterixista Cosmic Comic Cafessa 17.2.2011 klo 19–21.

Pauli Kallio ja Ville Pirinen kertovat kaiken Ornette Birks Makkosesta ja Grillin’ Wille & the Vegetariansista. Kallion ja Pirisen esiintymisen jälkeen ilta jatkuu korttelin päässä Cosmic Comic Cafessa Asterix-aiheisessa sarjakuvamittelössä.

Musiikkilehdistä Soundi ja Rumba tunnetuksi tulleen sarjan Ornette Birks Makkosen luojat Pauli Kallio ja Ville Pirinen ovat sarjakuvatorstain kunniavieraat Turun Sarjakuvakaupalla. Tilaisuus on osa Tampere on okei – tamperelaisen kulttuurin vientihanketta Suomen Turkuun. Kallio ja Pirinen puhuvat sarjakuvastaan ja Pirinen heittää kaupalla myös lyhyen soolokeikan, joka sisältää Pirisen bändin, Grillin’ Willie & the Vegetariansin, materiaalia.

Sarjakuvatorstain iltaohjelmaan kuuluu Asterix-aiheinen tietovisa Cosmic Comic Cafessa. Kisa on rajattu Goscinnyn käsikirjoittamiin albumeihin. Kilpailu käydään yksilökisana. Kilpailun sponsoroivat Turun Sarjakuvakauppa ja Cosmic Comic Cafe. Kilpailu on avoinna kaikille täysi-ikäisille.

Mainokset
Kategoria(t): Muut tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s